Les 12 HORES de BTT SALT varen nèixer a l'estiu del 2007 amb l'únic desitg que els participants s'ho passessin tan bé com nosaltres a l'hora de preparar-la, que de ben segur ho hem fet.

És una cursa fàcil.. ?? És una cursa complicada..?? És una cursa dura..?? Tot depèn de tu. El que és segur es que passaràs una nit inoblidable.

T'hi esperem.

martes, 11 de mayo de 2010

2ª EDICIÓ 12 HORES (any 2008)

L’especialista de gran fons Jaume Ribosa de Gràcia s’adjudicà el primer lloc de la classificació individual en la cursa de resistència 12 Hores BTT Salt, completant nou voltes en un circuit molt exigent.

Corredors d’alt nivell van prendre la sortida marcant un ritme infernal. El corredor del Alpcross Jaume Ribosa va agafar la capçalera de la cursa, seguit per Robert Soley Badia del Biciaventura-Schwalbe, el qual va haver d’abandonar en la sisena volta per problemes mecànics, cedint el 2n lloc a Xavi Temporal del Bike-Romanes. Una badada en l’última volta d’en Carles Solà Fàbregas del Alpcross li va costar la tercera plaça a favor de José Ezequiel García, del Rat-penat que es va veure obligat a fer una última volta a un ritme superior per entrar abans de finalitzar les 12 hores i comptabilitzar la volta que li donaria el tercer lloc del pòdium.

En la categoria per equips es van imposar els nois del Baix Ter, Joan Aguilera, Gerard Cabrera, Sergi Güell i Gerard Álvarez seguits per David Frehner i Francesc Babot del Alpcross i al tercer lloc del pòdium varen pujar David Cáceres, Lucas Zalazar, Ivan Raboso i Diego Nicolás del Bikeñeke.

En la categoria Femenina la corredora del Alpcross Carolina López pujaba al primer lloc del podi després de completar 100 Km amb un desnivell de 2020 m.seguida per la seva companya Sandra Gelabert.

Destacar també el millor temps aconseguit en la primera volta pel corredor David Vilosa Kompf del BTT Begur, i la sisena posició aconseguida pel corredor José Luis Ruiz Lozano del BTT Salt.