Les 12 HORES de BTT SALT varen nèixer a l'estiu del 2007 amb l'únic desitg que els participants s'ho passessin tan bé com nosaltres a l'hora de preparar-la, que de ben segur ho hem fet.

És una cursa fàcil.. ?? És una cursa complicada..?? És una cursa dura..?? Tot depèn de tu. El que és segur es que passaràs una nit inoblidable.

T'hi esperem.








martes, 6 de julio de 2010

COMUNICAT 12 HORES 2010

Degut a que el riu Ter fa dies que va molt ple, no podrem muntar la passera que havíem posat en altres edicions. Creuar de nit el Ter, vàries vegades, i amb aigua a la cintura no és gens agradable, a més que pot ser perillós. Per tant engüany substituirem l'edició de les 12 hores per:

LA GRAN LLUDRIGADA NOCTURNA
De què es tracta...??? Bé, doncs igual que a les 12 hores, de ben segur que serà una nit inoblidable.
A les 20,00 h. -Concentració al camp de fútbol de les Guixeres.
A les 20,30 h. -Pujada a Sant Grau.
A les 22,30 h. -Sopar - barbacoa al camp de les Guixeres. Haurem de pagar 10 € per persona.
A les 24,00 h. -Pujada a Rocacorba des de les Guixeres.
A les 04,00 h. -Arribada a les Guixeres i ressopor... Qui vulgui pot empalmar amb el correfoc, penseu que és la festa major de Salt.
A les 06,00 h. -Pujada als Àngels i esmorzar; cadascú que es pagui el seu...
Bé, la cosa està pensada perquè cadascú faci el que més li agradi o li convingui.... si es vol venir a les tres pujades... endevant; si algú només vol venir a Rocacorba, doncs que vingui a les 12 de la nit... , si vol venir a sopar... que vingui a les 10,30.... i així successivament.
Seria bó que s'avisés amb una mica de temps per a poder organitzar les coses, i si res més no, el sopar. Sobretot... qui vulgui venir a sopar que avisi abans... !!!!! (per saver per quanta gent s'haurà de preparar)
Esperem els vostres comentaris.
Rafel Carrillo: 609770007

No hay comentarios:

Publicar un comentario